Analýza vína - měřící přístroje pro vinařství
Filtrovat dle dostupnosti, ceny, výrobce
Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 260.00
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu s vyjádření ve °Baumé (1°Baumé = 1,8 % Brix).
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 260.00
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v %Brix nebo % potenciálního alkoholu. Nastavitelný …
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 260.00
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % Brix, °Oechsle (německé) nebo °KMW (rakouské).
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 260.00
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % potenciálního alkoholu.
Kapesní digitální teploměr Checktemp®, vpichový
Skladem
€ 47.00
Nerozbitný a snadno sanitovatelný Checktemp® teploměr je ideální řešení pro měření teploty v souladu s požadavky HACCP. …
Checktemp® 1 teploměr se sondou na 1 m kabelu
Skladem
€ 49.00
Nerozbitný a snadno sanitovatelný Checktemp® teploměr je ideální řešení pro měření teploty v souladu s požadavky HACCP. …
Přenosný pH metr pro měření vína
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 555.00
Top
pH metr HI99111 je určen k měření pH během výroby vína s přesností 0,02 pH. Dodává se se specializovanou sonda HI10483,…