Nápojový průmysl

Analýza vína - měřící přístroje pro vinařství

Filtrovat dle dostupnosti, ceny, výrobce

  • Předchozích 10
  • Dalších 10

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 260.00

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % Brix, °Oechsle (německé) nebo °KMW (rakouské).

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 260.00

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % potenciálního alkoholu.

Kapesní digitální teploměr Checktemp®, vpichový

Kapesní digitální teploměr Checktemp®, vpichový

Skladem

€ 47.00

Nerozbitný a snadno sanitovatelný Checktemp® teploměr je ideální řešení pro měření teploty v souladu s požadavky HACCP. …

Checktemp® 1 teploměr se sondou na 1 m kabelu

Checktemp® 1 teploměr se sondou na 1 m kabelu

Skladem

€ 49.00

Nerozbitný a snadno sanitovatelný Checktemp® teploměr je ideální řešení pro měření teploty v souladu s požadavky HACCP. …

Přenosný pH metr pro měření vína

Přenosný pH metr pro měření vína

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 555.00

Top
pH metr HI99111 je určen k měření pH během výroby vína s přesností 0,02 pH. Dodává se se specializovanou sonda HI10483,…
  • Předchozích 10
  • Dalších 10