Analýza vína - měřící přístroje pro vinařství
Filtrovat dle dostupnosti, ceny, výrobce
Údržbový roztok na pH a ORP elektrody na vinné usazeniny, 500 ml
Obvykle 2 - 4 týdny
1 201,02 Kč
Údržbový roztok na pH a ORP elektrody na vinné usazeniny. Balení: lahev, 500 ml
Údržbový roztok na pH a ORP elektrody na vinné skvrny, 500 ml
Obvykle 2 - 4 týdny
1 201,02 Kč
Údržbový roztok na pH a ORP elektrody na vinné skvrny. Balení: lahev, 500 ml
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % potenciálního alkoholu.
Checktemp® 1 teploměr se sondou na 1 m kabelu
Skladem
1 563,93 Kč
Nerozbitný a snadno sanitovatelný Checktemp® teploměr je ideální řešení pro měření teploty v souladu s požadavky HACCP. …
Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně
Skladem
30 025,49 Kč
Doprava zdarma
Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně v rozsahu od 0,00 do 50,0 g/l (ppt).
Zabudovaný časovač, funkce automatick…
Fotometr pro stanovení kyseliny vinné
Obvykle 2 - 4 týdny
21 585,54 Kč
Spolehlivý fotometr pro stanovení kyseliny vinné ve víně a moštu.
Digitální refraktometr pro stanovení cukru (%Brix) v džusu a moštu
Skladem
8 406,00 Kč
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu a džusech. Výsledky jsou zobrazeny v % Brix (1% Brix = 1g sach…
Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu s vyjádření ve °Baumé (1°Baumé = 1,8 % Brix).
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v %Brix nebo % potenciálního alkoholu. Nastavitelný …
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % Brix, °Oechsle (německé) nebo °KMW (rakouské).