Nápojový průmysl

Analýza vína - měřící přístroje pro vinařství

Filtrovat dle dostupnosti, ceny, výrobce

  • Předchozích 10
  • Dalších 10

Údržbový roztok na pH a ORP elektrody na vinné usazeniny, 500 ml

Údržbový roztok na pH a ORP elektrody na vinné usazeniny, 500 ml

Obvykle 2 - 4 týdny

1 201,02 Kč

Údržbový roztok na pH a ORP elektrody na vinné usazeniny. Balení: lahev, 500 ml

Údržbový roztok na pH a ORP elektrody na vinné skvrny, 500 ml

Údržbový roztok na pH a ORP elektrody na vinné skvrny, 500 ml

Obvykle 2 - 4 týdny

1 201,02 Kč

Údržbový roztok na pH a ORP elektrody na vinné skvrny. Balení: lahev, 500 ml

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu

Obvykle 2 - 4 týdny

8 406,00 Kč

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % potenciálního alkoholu.

Checktemp® 1 teploměr se sondou na 1 m kabelu

Checktemp® 1 teploměr se sondou na 1 m kabelu

Skladem

1 563,93 Kč

Nerozbitný a snadno sanitovatelný Checktemp® teploměr je ideální řešení pro měření teploty v souladu s požadavky HACCP. …

Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně

Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně

Skladem

30 025,49 Kč

Doprava zdarma
Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně v rozsahu od 0,00 do 50,0 g/l (ppt). Zabudovaný časovač, funkce automatick…

Fotometr pro stanovení kyseliny vinné

Fotometr pro stanovení kyseliny vinné

Obvykle 2 - 4 týdny

21 585,54 Kč

Spolehlivý fotometr pro stanovení kyseliny vinné ve víně a moštu.

Digitální refraktometr pro stanovení cukru (%Brix) v džusu a moštu

Digitální refraktometr pro stanovení cukru (%Brix) v džusu a moštu

Skladem

8 406,00 Kč

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu a džusech. Výsledky jsou zobrazeny v % Brix (1% Brix = 1g sach…

Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé

Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé

Obvykle 2 - 4 týdny

8 406,00 Kč

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu s vyjádření ve °Baumé (1°Baumé = 1,8 % Brix).

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu

Obvykle 2 - 4 týdny

8 406,00 Kč

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v %Brix nebo % potenciálního alkoholu. Nastavitelný …

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW

Obvykle 2 - 4 týdny

8 406,00 Kč

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % Brix, °Oechsle (německé) nebo °KMW (rakouské).
  • Předchozích 10
  • Dalších 10