Nápojový průmysl

Digitální refraktometer na měření indexu lomu a sacharózy (% Brix)

Digitální refraktometer na měření indexu lomu a sacharózy (% Brix)
Vaše cena € 399.96
Dostupnost Skladem

Detailní informace

Kód produktu: HI96800

Popis produktu Digitální refraktometer na měření indexu lomu a sacharózy (% Brix)

Digitální refraktometr s výjadřením výsledku v %Brix nebo indexu lomu. Automatická teplotní kompenzace do 40°C. Jednoduchá obsluha s kalibrací na demineralizovanou vodu.

Technické informace

Další parametry
Rozsah Index lomu: 1,3300 - 1,5080 nD (1,3330 - 1,5040 nD20); Obsah cukru: 0 až 85% Brix (% Brix); Teplota: 0 až 80°C
Rozlišení Index lomu: 0,0001 nD; Obsah cukru: 0,1% Brix; Teplota: 0,1°C
Přesnost Index lomu: 0,0005 nD; Obsah cukru: ±0,2% Brix; Teplota: 0,3°C
Napájení 9V baterie
Optický systém žlutá LED
Prostředí IP65
Teplotní kompenzace automatická mezi 10 až 40°C
Rozměry 192 x 104 x 69 mm
Hmotnost (g) 420
Rozsah dodávky Přístroj, baterie, návod, certifikát kontroly kvality výrobcem.

Alternativní produkty k

Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách

Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách

Skladem

€ 252.62

Digitální refraktometr pro měření sacharózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech,…