Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách
Kód produktu
HI96801
Digitální refraktometr pro měření sacharózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech, marmeládách, medu, polévkách, želé, tofu a koření. Rozsah měření od 0 do 85 % Brix. Detailní informace
8 406,00 Kč
s DPH
Skladem
|
|
6 947,11 Kč
Cena bez DPH
|
|
Popis produktu
Parametry
Rozsah | Obsah cukru: 0 až 85% Brix (% Brix); Teplota: 0 až 80°C |
Rozlišení | Obsah cukru: 0,1% Brix; Teplota: 0,1°C |
Přesnost | Obsah cukru: ±0.2% Brix; Teplota: 0,3°C |
Napájení | 9V baterie |
Optický systém | žlutá LED |
Prostředí | IP65 |
Teplotní kompenzace | v rozsahu 10 až 40°C automatická |
Rozměry | 192 x 104 x 69 mm |
Hmotnost (g) | 420 |
Rozsah dodávky | Přístroj, baterie, návod, certifikát kontroly kvality výrobcem. |
Dokumenty ke stažení
Doplňující obsah
Novinky
06. 06.
2024
2024
Spektrofotometr HI802: První kus je už v ČR!
12. 03.
2024
2024
GroLine nutrient testr
07. 12.
2023
2023
Zákal podle nových vyhlášek ČR a SR
18. 10.
2023
2023
CHSK za 15 min při 170 °C
15. 09.
2023
2023