Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách
Kód produktu
HI96801
Digitální refraktometr pro měření sacharózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech, marmeládách, medu, polévkách, želé, tofu a koření. Rozsah měření od 0 do 85 % Brix. Detailní informace
8 651,50 Kč
s DPH
Skladem
|
|
7 150,00 Kč
Cena bez DPH
|
|
Popis produktu
Parametry
Rozsah | Obsah cukru: 0 až 85% Brix (% Brix); Teplota: 0 až 80°C |
Rozlišení | Obsah cukru: 0,1% Brix; Teplota: 0,1°C |
Přesnost | Obsah cukru: ±0.2% Brix; Teplota: 0,3°C |
Napájení | 9V baterie |
Optický systém | žlutá LED |
Prostředí | IP65 |
Teplotní kompenzace | v rozsahu 10 až 40°C automatická |
Rozměry | 192 x 104 x 69 mm |
Hmotnost (g) | 420 |
Rozsah dodávky | Přístroj, baterie, návod, certifikát kontroly kvality výrobcem. |
Dokumenty ke stažení
Doplňující obsah
Novinky
12. 09.
2025
2025
Online měření pro úpravny vod
28. 07.
2025
2025
Jak vybrat pH metr
03. 07.
2025
2025
Jak si vybrat správnou pH elektrodu
15. 01.
2025
2025
1 sonda, 14 parametrů: Multimetr HI98594
22. 10.
2024
2024