Nápojový průmysl

Analýza vína - měřící přístroje pro vinařství

Filtrovat dle dostupnosti, ceny, výrobce

  • Předchozích 10
  • Dalších 10

Potenciometrický titrátor ( 1 analogová deska)

Potenciometrický titrátor ( 1 analogová deska)

Obvykle 2 - 4 týdny

Cena na dotaz

Doprava zdarma
Robustní a uživat. přátelská konstrukce HI901 zaručuje provozní spolehlivost i správnost výsledků. Vysoká citlivost titr…

Potenciometrický titrátor pro analýzu vína

Potenciometrický titrátor pro analýzu vína

Obvykle 2 - 4 týdny

Cena na dotaz

Doprava zdarma
HI901W je odpovědí na analytické potřeby vinařského průmyslu. Snadno ovladatelný přístroj poskytuje přesné a spolehlivé …

Potenciometrický titrátor, jedna analogová deska

Potenciometrický titrátor, jedna analogová deska

Obvykle 2 - 4 týdny

Cena na dotaz

Doprava zdarma
HI931 zaručuje provozní spolehlivost a správnost výsledků ve velkém množství aplikací. Vysoká citlivost titračních metod…

Potenciometrický titrátor, 1 čerpadlo, 1 analogová deska

Potenciometrický titrátor, 1 čerpadlo, 1 analogová deska

Obvykle 2 - 4 týdny

Cena na dotaz

Doprava zdarma
HI932 slouží nejen jako titrátor, ale také pH, mV/ORP a ISE metr. V jednom vzorku změříte více parametrů najednou a ušet…

Potenciometrický titrátor, 1 čerpadlo, 2 analogové desky

Potenciometrický titrátor, 1 čerpadlo, 2 analogové desky

Obvykle 2 - 4 týdny

Cena na dotaz

Doprava zdarma
HI932 slouží nejen jako titrátor, ale také pH, mV/ORP a ISE metr. V jednom vzorku změříte více parametrů najednou a ušet…

Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu

Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 260.00

HI96811 je odolný, přenosný digitální refraktometr pro měření cukru ve šťávě a moštu. Obsah cukru je vyjádřen v % Brix, …

Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé

Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 260.00

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu s vyjádření ve °Baumé (1°Baumé = 1,8 % Brix).

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 260.00

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v %Brix nebo % potenciálního alkoholu. Nastavitelný …

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 260.00

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % Brix, °Oechsle (německé) nebo °KMW (rakouské).

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 260.00

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % potenciálního alkoholu.
  • Předchozích 10
  • Dalších 10