Analýza vína - měřící přístroje pro vinařství
Filtrovat dle dostupnosti, ceny, výrobce
Potenciometrický titrátor ( 1 analogová deska)
Obvykle 2 - 4 týdny
Cena na dotaz
Doprava zdarma
Robustní a uživat. přátelská konstrukce HI901 zaručuje provozní spolehlivost i správnost výsledků. Vysoká citlivost titr…
Potenciometrický titrátor pro analýzu vína
Obvykle 2 - 4 týdny
Cena na dotaz
Doprava zdarma
HI901W je odpovědí na analytické potřeby vinařského průmyslu. Snadno ovladatelný přístroj poskytuje přesné a spolehlivé …
Potenciometrický titrátor, jedna analogová deska
Obvykle 2 - 4 týdny
Cena na dotaz
Doprava zdarma
HI931 zaručuje provozní spolehlivost a správnost výsledků ve velkém množství aplikací. Vysoká citlivost titračních metod…
Potenciometrický titrátor, 1 čerpadlo, 1 analogová deska
Obvykle 2 - 4 týdny
Cena na dotaz
Doprava zdarma
HI932 slouží nejen jako titrátor, ale také pH, mV/ORP a ISE metr. V jednom vzorku změříte více parametrů najednou a ušet…
Potenciometrický titrátor, 1 čerpadlo, 2 analogové desky
Obvykle 2 - 4 týdny
Cena na dotaz
Doprava zdarma
HI932 slouží nejen jako titrátor, ale také pH, mV/ORP a ISE metr. V jednom vzorku změříte více parametrů najednou a ušet…
Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 260.00
HI96811 je odolný, přenosný digitální refraktometr pro měření cukru ve šťávě a moštu. Obsah cukru je vyjádřen v % Brix, …
Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 260.00
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu s vyjádření ve °Baumé (1°Baumé = 1,8 % Brix).
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 260.00
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v %Brix nebo % potenciálního alkoholu. Nastavitelný …
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 260.00
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % Brix, °Oechsle (německé) nebo °KMW (rakouské).
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 260.00
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % potenciálního alkoholu.