Refraktometry - měřící přístroje pro refraktometrii
Filtrovat dle dostupnosti, ceny, výrobce
Digitální refraktometr na analýzu cukru v pivovarnictví
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
Top
Digitální refraktometr pro přesné a jednoduché stanovení cukru v sladině a mladině ve stupních °Plato. Krytí IP65. Na mě…
Digitální refraktometr pro měření prophylenglykolu
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
Digitální refraktometr ideální pro analýzu roztoků na báze prophylenglykolu.
Digitální refraktometr pro měření ethylenglykolu
Skladem
€ 252.62
Digitální refraktometr ideální pro analýzu chladící kapaliny na báze etylenglykolu.
Digitální refraktometer pro měření přírodní a umělé mořské vody
Skladem
€ 252.62
Přenosný refraktometr s jednoduchou obsluhou poskytne spolehlivý výsledek do 1 minuty. Přístroj je vhodný i pro mořská a…
Digitální refraktometr pro měření NaCl v roztoku
Skladem
€ 252.62
Digitální refraktometr ideální pro analýzu salátových dresinků, sýrů, koření, nakládané zeleniny, konzervovaných potravi…
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % potenciálního alkoholu.
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % Brix, °Oechsle (německé) nebo °KMW (rakouské).
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v %Brix nebo % potenciálního alkoholu. Nastavitelný …
Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu s vyjádření ve °Baumé (1°Baumé = 1,8 % Brix).
Digitální refraktometr pro stanovení cukru (%Brix) v džusu a moštu
Skladem
€ 252.62
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu a džusech. Výsledky jsou zobrazeny v % Brix (1% Brix = 1g sach…