Úvod Odvětví Zemědělství HACCP pH metr na měření potravin a mléčných výrobků

HACCP pH metr na měření potravin a mléčných výrobků

Kód produktu HI99161

Parametry

Rozsah pH: -2,00 - 16,00 pH; T: -5,0 - 105,0°C
Rozlišení 0,01 pH; 0,1 °C
Přesnost ±0,02 pH; T: ±0,5°C (do 60°C), ±1,0°C (nad 60°C)
Kalibrace automatická, 1- nebo 2-bodová, uložené sady standardů 4,01, 7,01, 10,01 a NIST 4,01, 6,86, 9,18
Napájení 3x1,5V AAA / cca. 1200 hodin provozu, automatické vypnutí po 8 minutách nečinnosti
Prostředí 0 - 50°C ; relativní vlhkost do 100%
Sondy FC202D tělo z PVDF, integrované teplotní čidlo, otevřené rozhraní viscolene elektrolyt, DIN konektor, 1 m kabel
Teplotní kompenzace v rozsahu 0-60°C automatická
Rozměry 152 x 58 x 30 mm
Hmotnost (g) 205
Rozsah dodávky pH metr, FC202D pH/T elektroda, 20 mL sáčky s pufry pH 4,01 a 7,01, 2 sáčky s čistícím roztokem HI 700642, kufřík, návod

Dokumenty ke stažení

Velikost 262.825 KB, Typ souboru: pdf Typ: pdf, Datum poslední změny 09.02.2016
Velikost 209.739 KB, Typ souboru: pdf Typ: pdf, Datum poslední změny 09.02.2016

Alternativní produkty k HACCP pH metr na měření potravin a mléčných výrobků

© 2020, Hanna Instruments Czech s.r.o., Mezi Vodami 1903/17a, Praha 4
IČ: 27202330, tel: 244 401 144, e-mail: info@hanna-instruments.cz

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů (GDPR) | Mapa stránek

Eshop vytvořila eBRÁNA | eBRÁNA eshop s propojením na IS | Marketing eshopu

Zobrazit mobilní verzi

Přeskočit na začátek stránky