Úvod Odvětví Zemědělství HACCP pH metr na měření pH sýrů

HACCP pH metr na měření pH sýrů

Kód produktu HI99165

Doprava zdarma Novinka Top

HACCP pH metr na měření pH sýrů

Přenosný pHmetr s jednoduchým ovládáním a vpichovou nerezovou pH elektrodou vhodnou pro tvrdé a i měkké sýry.
13 144 Kč
s DPH
Na dotaz
10 863 Kč
Cena bez DPH
 ks

Parametry

Rozsah pH: -2,00 - 16,00 pH; T: -5,0 - 105,0°C
Rozlišení 0,01 pH; 0,1 °C
Přesnost ±0,02 pH; T: ±0,5°C (do 60°C), ±1,0°C (nad 60°C)
Kalibrace automatická, 1- nebo 2-bodová, uložené sady standardů 4,01, 7,01, 10,01 a NIST 4,01, 6,86, 9,18
Napájení 3x1,5V AAA / cca. 1200 hodin provozu, automatické vypnutí po 8 minutách nečinnosti
Prostředí 0 - 50°C ; relativní vlhkost do 100%
Sondy FC242D tělo z nerezu, integrované teplotní čidlo, keramické rozhraní, gelový elektrolyt, DIN konektor, 1 m kabel
Teplotní kompenzace v rozsahu 0-60°C automatická
Rozměry 152 x 58 x 30 mm
Hmotnost (g) 205
Rozsah dodávky pH metr, FC202D pH/T elektroda, 20 mL sáčky s pufry pH 4,01 a 7,01, 2 sáčky s čistícím roztokem HI 700642, kufřík, návod

Dokumenty ke stažení

Velikost 1.475 MB, Typ souboru: pdf Typ: pdf, Datum poslední změny 09.02.2016

Nahoru

Mohlo by Vás také zajímat

Alternativní produkty k HACCP pH metr na měření pH sýrů

© 2020, Hanna Instruments Czech s.r.o., Mezi Vodami 1903/17a, Praha 4
IČ: 27202330, tel: 244 401 144, e-mail: info@hanna-instruments.cz

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů (GDPR) | Mapa stránek

Eshop vytvořila eBRÁNA | eBRÁNA eshop s propojením na IS | Marketing eshopu

Zobrazit mobilní verzi

Přeskočit na začátek stránky